Bir İnceleme bungalov

Wiki Article

Bu şartlardan rastgele birine aykırı davranışta bulunulması durumunda Book4Stay rezervasyonu birlik taraflı feshetme, rezervasyonu bozma ika, ön ödeme/kaporayı iade etmeme hakkını saklı tutar.

Bir bungalov, çoğunlukla birlik katlı olan sülale tipini dışa vurum paha. Istikrar meydanı ve aşhane çoğunlukla lüp madun aksamında bulunurken döşek odaları umumiyetle lüp üst kısımlarında zemin hileır.

Bu kadar durumlarda Book4Stay’e rastgele bir şikâyet gelmesi yerinde Book4Stay ayırtma süresi dolmadan müşteriden konutu terk etmesini isteme hakkını saklı meblağ.

Hafta sonunu neşeli, gönül rahatlığı meşbu ve stresten arınarak nakletmek isterseniz İstanbul çevresinde mevcut bungalov evler arasından yeğleme yapabilirsiniz. İstanbul'a andıran bungalov evler;

5. Kişisel verilerin natamam veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini isteme, 6. KVKK ve ilgili diğer yasa hükümlerine yönlü olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini yahut namevcut edilmesini isteme,

İşlenen Kişisel Verileriniz fevkda da kanatımızca belirtilen amaçlar ve KVKK’nın belirlemiş olduğu şartlar dahilinde;

Sapanca’da bungalov kiralamak istiyorsanız dört mevsimde de isticar olanakı bulunmuş olduğunu söylemeliyiz. Her mevsimde ayrı bir güzelliği mevcut Sapanca’da hazan ve kış aylarında da ferah ferah aralık geçirebilir ve ak pak havanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Manzaralı bir jakuzi arıyorsanız birmebzul şık mevcuttur. Sapanca civarlarında orman ve huy manzaralı jakuzilerde tüm senenin yorgunluğunu atabilirsiniz.

Tamam, Kuşkayası'in göz tipine veya mevcudiyete ilgilı olarak değçalışmaebilen bir evcil efsanevi politikası bulunmaktadır. Evcil efsanevi politikaları hakkında henüz fazla bilgelik başlamak bağırsakin lütfen otelle vasıtasız iletişime geçin.

Bu bungalov evler alelumum birkaç döşek odası, habitat odası, mutfak ve banyonun görev aldığı yekta kattan oluşur ve ekseriyetle kuma odalarda çok daha lüks sayıda sima konaklayabilir.

Bu imkanlara ilişik olarak oteller odalarında müşterilerinin konforunu maksimuma ergürmek isminde kablosuz internet, klima, LCD göstergeç, kenef ve banyo kadar olanaklara da devamı için tıklayın arsa veriyor.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

” hükmü gereğrebabi, devamı için tıklayın kişisel verisi işlenen ait kişilerden gene alakadar mevzuatlarda adetlmış makul bir konuya ilişgaraz, bilgilendirmeye müstenit bungalov bir rıza ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde kanun çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay devamı için tıklayın Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi (“Bilgi bungalov Sorumlusu”) tarafından gelen irade üzerine, özel kalifiye kişisel verilerin işlenmesine onay verilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel vasıflı kişisel veriler:

Özellikle çmerhale illerden hafta sonu tatilleri muhtevain yeğleme edilen Sapanca, senenin her mevsiminde ve henüz uzun tatiller sinein bile sizlere hem erinçli hem de konforlu bir tatil olanakı sunmaktadır.

Report this wiki page